Postări populare

miercuri, 19 ianuarie 2011

[Traducere] SHINee - Interviu( EMI Japan PD Miyake )


 
SHINee,isi va face debutul oficial in Japonia, in luna martie, acestia i-au ales ca parteneri EMI Japan, o companie cunoscuta pentru lansarea  cantaretei  japoneze Utada Hikaru.
Miyake Akira, care a descoperit-o si promovat-o pe  Utada, va fi, de asemenea, producatorul  SHINee. Dupa ce a participat la concertul SHINee, el a spus ca ar dori sa promoveze SHINee ca all-Asian pop group.


De ce SHINee?“I-am intalnit in Coreea de doua ori. Ei au fost in stare proaspata. Nu am ezitat sa iau decizia de a lucra cu ei. Ei sunt  schimbatori de la diferite genuri cum ar fi balada si dans, iar fiecare membru are un  anumit stil muzical. Exista multe grupuri cu imagini barbatesti si puternice, dar SHINee va face apel la instinctul de protectie a fanilor cu imaginea  lor sensibila si draguta"

 Principala tinta?
"Dincolo de fanbase-ul "valului coreean",femei  intre 30 ~ 50 de ani ,fetele tinere intre 10 ~ 20 de ani  afiseaza raspunsuri explozive pentru ei.SHINee este un grup de  idoli rar cu continut, cum ar fi capacitatea de canta bine, puritate, si creativitate. Este neobisnuit  sa faci un concert de succes, chiar inainte de debutul oficial si sa umpli cele doua ore si  jumatate de concert numai cu spectacole."

Care este" puterea"  idolilor coreeni?
"Idolii coreeni  nu  recurg prin  muzica lor  doar prin talente muncite,capacitatea lor muzicala este  de calitate  mult mai buna decat cea a idolilor japonezi  iar Coreea are un sistem de formare mai avansat. Ei  debuteaza pe piata muzicala intr-un stadiu perfect pregatit."

Care este planul de viitor?
 "Doar data debutului s-a confirmat,cert este ca  trupa SHINee  nu poate fi definita doar ca  K-pop sau  J-pop,  ci   va fi Asian Pop,care este  A-pop.Ei vor avea  succes pe piata pop din Asia,dupa ce vor prelua lucruri noi din Japonia,dupa debutul lor."


Sursa:Newspaper Joongang Ilbo
Credit traducrere : TaeHee

2 comentarii:

paulici spunea...

faina trupa mias dori sa vina in romania

Anonim spunea...

si mi e miar place sa concertese si in Romania eu find din bucuresti imi doresc sa vina la bucuresti.Y love SHINee