Postări populare

marți, 1 februarie 2011

Povestea impresionanta din spatele vietii reale a lui Onew

Liderul trupei SHINee, Onew  a intalnit  momente dificile  cand  a fost  copil. 
Cititi povestea de mai jos.


 Fiind un pasionat al jocurilor de cand era mic, Jinki se ducea deseori in magazinele de gaming pt a avea sansa de a le juca pe gratis. Pasiunea sa i-a dezvoltat ambitia, ambitia de a muncii pentru a putea castiga lucrurile care ii plac. Desi neavand o consola personala pe care sa se joace, Jinki a cumparat unul din acele CD-uri, din cauza jenei pe care o simtea, tot venind si jucandu-se pe gratis la magazinul respectiv.
In timpul scolii primare,plangea  atunci cand le scria parintilor scrisori, de cate ori se gandea la cat de tarziu ajung  acestia acasa de la servici :( .

In gimnaziu, ca si multi alti copii de varsta lui, de multe ori a vrut sa iasa pentru a se juca cu prietenii  dar in schimb, el statea sa  isi ajute  parintii la serviciu.

In liceu, cand a  intrat in Academia  SM, avea diverse joburi( cum ar fi  livrarea de ziare) pentru a nu fi o povara  pentru parintii sai. 
Tot la aceasta varsta, a devenit vice-presedinte  pentru alte scoli,a fost sustinut de  prietenii sai   apropiati  iar notele lui au fost  intotdeauna bune ,clasandu-se chiar si pe locul # 2 in ultimul an de liceu ;desi avea program incarcat cu scoala si antrenamentele de la SM ,Onew se antrena pentru a deveni IDOL.


Dupa ore(inca in uniforma) mergea la sala de antrenamente. 
Majoritatea pozelor cu  Jinki  de la pre-debut au fost in  aproapiere  de  Academia SM  sau cu el  in uniforma. 

Dupa antrenamente, mergea acasa si  sarea coarda de 1000 de  ori ... acest lucru este deja foarte bine cunoscut (multi oameni stiu despre acest lucru deja).

La 20 de ani( ani coreeni) dupa debut era inca  la fel.Indiferent daca ne uitam la performantele sale sau  la Star Night, el  saluta continuu oamenii si  era extrem de prietenos.
Ori de cate ori au avut  nevoie de ceva, el nu ar fi ezitat sa se ridice pentru ei,iar pentru persoanele  care l-au  judecat  gresit pe Jinki,inca  le-ar fi zambit .

In timpul  inregistrarii la Night Star unde  a donat sange   acesta  a  repetat si  pentru musical iar in plus  a fost ingrijorat pentru sanatatea celorlalti.Jinki le-a multumit fanilor care au donat si ei sange .
 


De aceea Onew  nu este o persoana ca  toti ceilalti.
-
source: shakizi
traducere in romana: Saemin@SHINeeShawolsRo


Onew este o persoana atat de grozava. Voi ce credeti ^^?

Credit: dajeonglee@dkpopnews.com
-
Onew, SARANGHAEYO!

Suntem mandrii de tine !



2 comentarii:

Onekcahapa spunea...

Cine vrea sa il vada pe Onew in romania in cadrul turneului Sm Town sa dea un like la pagina de facebook:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/smtownromania

doar asa va putea ajunge si in tara noastra:P

Anonim spunea...

nu am stiut despre aceste lucruri...sunt foarte impresionata si chiar miau dat lacrimile