Postări populare

vineri, 18 februarie 2011

1000 de zile cu SHINee!La multi ani!

Happy 1000th day of SHINee!! 

Tot in aceasta zi s-a deschis oficial forumul nostru: http://shineeshawolsro.forumz.ro/forum







Sa ne amintim cu totii de aceasta zi speciala si stralucitoare impreuna cu incredibilii si superbul grup,SHINee! Timpul a trecut,implinindu-se cea de-a 1000a zi de cand SHINee au debutat.Fiind fani infocati,cu totii stim cata munca grea au depus cei cinci si se pare ca evolueaza tot mai mult! Mereu impresioneaza SHINee World cu performantele lor deosebite si uimitoare.

Onew lover

Liderul Onew,iti multumim pentru indrumarea celor 4 dongsaeng in aceste 1000 de zile! Intradevar,esti liderul perfect in ochii Shawolilor. Fara indoiala,ai avut grija de fiecare membru cu toata preocuparea,fiind constient ca esti fratele cel mare al SHINee.Dar,uneori,momentele tale hilare te fac sa pari un maknae . Continua sa stralucesti si sa ramai amuzant! Desigur,ne-ar placea sa te ascultam cum canti mai multe cantece de “opera”!

Jonghyun lover

Vocalistul principal Bling bling Jonghyun,cel cu vocea perfecta! Vocea ta mereu ne topeste inimile de fiecare data cand canti.Vocea ta este deja grozava si mereu continua sa fie si mai buna!Speram sa te vedem cat mai curand din nou pe scena!

Key lover

Atotputernicul Key! Adevarata cheie catre inimile noastre~.Niciodata nu esuezi sa ii faci pe shawoli sa rada cu pofta! Asteptam cu nerabdare noi miscari! Sa nu te opresti din a ne impresiona cu SKILLZURILE tale!

Minho Lover

Flaming Charisma~Minho,principalul rapper,ce este mereu tipul cool~ Se pare ca esti foarte amuzant acum! Mereu ai grija si iti pasa de ceilalti hyung,ceea ce ii face pe unii sa creada ca tu esti liderul grupului :>.Mereu ai grija ca toti sa fie bine~ un adevarat frate grijuliu.

Taemin lover

Principalul dansator,maknae Taemin! Ai evoluat incredibil de mult din 2008.Esti adorat si de catre ceilalti membrii SHINee si datorita dragalaseniei pe care le-o arati! Indemanarea ta la dans a crescut destul de mult,iar vocea ta a devenit grozava! Te descurci de minune,insa nu uita de scoala! Iti uram success la examenele de anul acesta!

Traducere: Akey@SHINeeWorldRo 





SHINING SHINee, WE LOVE YOU!
FIGHTING!

photo & gif credit: as tagged.

Niciun comentariu: